Van zwangerschap naar moederschap

Vrijwel niets is meer hetzelfdeVrouwfit

Voel je je overweldigt door de immense veranderingen die het (aanstaande) moederschap met zich meebrengt? Laat mij je helpen! Als vrouwencoach biedt ik bij Vrouwfit viermaal een presentatie/workshop aan voor zwangere dames die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Wie ben ik?

"Ik ben vrouwencoach en ik begeleid en ondersteun zwangere en pas bevallen moeders. Het kan namelijk best overweldigend voelen al die veranderingen en verantwoordelijkheden. Het is van belang dat er aandacht wordt besteed aan de wensen en behoeften van de vrouw. Ik help vrouwen vinden naar de juiste balans."


𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿?
Op 4 & 18 juni en 2 & 16 juli.
Je bent welkom vanaf 20.00 uur aan de "overkant"  van Vrouwfit (CJG-zuid, Vijf Meilaan 20A), 

AANMELDEN IS NIET NODIG

 Kom langs en ontdek hoe ik je kan bijstaan in deze bijzondere fase van je leven!Ben jij als bedrijf op zoek naar een passende workshop?"Empower je team van vrouwelijke medewerkers, bijvoorbeeld voor moeders die terugkeren na verlof met een workshops op maat. Ik begrijp de unieke uitdagingen waarmee werkende moeders worden geconfronteerd bij hun terugkeer naar de werkvloer, en ik bied ondersteunende en verrijkende workshops om deze overgang soepeler te maken. De workshops bieden praktische strategieën voor het bereiken van een gezonde werk-privé balans, het omgaan met stress, het herstellen van zelfvertrouwen na verlof en effectieve timemanagement vaardigheden. Investeer in het welzijn en de productiviteit van uw vrouwelijke medewerkers met een op maat gemaakte workshop.