Van zwangerschap naar moederschap

Vrijwel niets is meer hetzelfdeHypnobirthing

Wil jij ook bevallen met vertrouwen in je eigen lichaam?

Hypnobirthing stelt je in staat om te ontspannen en de natuur zijn werk te laten doen, ook als iets anders loopt dat je had gehoopt of verwacht.
Door middel van zelfhypnose leer je jezelf te focussen waardoor je in een diepgaande staat van ontspanning komt. Jij hebt altijd de controle en de regie

Dit is een heel bewust proces om je aandacht te trainen met als doel een soepele en liefdevolle bevalling en kraamtijd.

Pijnloos bevallen?

Veel mensen denken dat hypnobirthing een soort belofte is tot pijnloos bevallen maar dat kan ik natuurlijk niet garanderen. De kans is wel groot doordat je leert om zo goed mogelijk te ontspannen tijdens de bevalling, je deze als minder intens en pijnlijk zal ervaren.

Investering

Het is van essentieel belang dat je thuis met de kennis en technieken aan de slag gaat.
Oefening en herhaling zijn cruciaal en de sleutel tot succes. Je wilt immers dat je lichaam zich herinnert hoe het zich moet ontspannen tijdens een ervaring die zo intens is als die van een bevalling. Bovendien heeft je geboortepartner een actieve rol in de bevalling en de voorbereiding.
Ze leren hoe ze je het beste kunnen ondersteunen tijdens deze belangrijke gebeurtenis. Dus blijf niet alleen leren tijdens deze cursus, maar zet deze kennis ook thuis om in praktijk. Zo bereiden jullie je samen voor op een kalme, gecontroleerde bevalling en een mooie start van het ouderschap.

Ontdek de voordelen van hypnobirthing voor een kalme en gecontroleerde bevalling.
Investeer in jezelf en je baby met deze cursus, die je helpt angst te verminderen, ontspanning te bevorderen en je voor te bereiden op een positieve geboorte-ervaring.
De rust en focus die je met deze cursus leert, kun je op elk gewenst moment en voor elk doel inzetten.
Maak vandaag nog de keuze voor een soepele overgang naar het ouderschap.
Schrijf je nu in voor slechts €299,- (exclusief eventuele reiskosten) en creëer de perfecte start voor jouw gezin. 


*Reiskosten zullen worden berekend vanaf Voorschoten


Klik hier om je in te schrijven