RenateCare

Als moeder keuzes maken waar je 100% achter staatHypnobirthing

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus

Wil jij ook bevallen met vertrouwen in je eigen lichaam?

Hypnobirthing stelt je in staat om te ontspannen en de natuur zijn werk te laten doen, ook als iets anders loopt dat je had gehoopt of verwacht.
Door middel van zelfhypnose leer je jezelf te focussen waardoor je in een diepgaande staat van ontspanning komt. Jij hebt altijd de controle en de regie

Dit is een heel bewust proces om je aandacht te trainen met als doel een soepele en liefdevolle bevalling en kraamtijd.

Pijnloos bevallen?
Veel mensen denken dat hypnobirthing een soort belofte is tot pijnloos bevallen maar dat kan ik natuurlijk niet garanderen. De kans is wel groot doordat je leert om zo goed mogelijk te ontspannen tijdens de bevalling, je deze als minder intens en pijnlijk zal ervaren.

Het is van essentieel belang dat je thuis met de kennis en technieken aan de slag gaat. Oefening en herhaling zijn cruciaal. Je wilt immers dat je lichaam zich herinnert hoe het zich moet ontspannen tijdens een ervaring die zo intens is al die van een bevalling.

Daarnaast krijgt je (geboorte) partner ook een actieve rol bij de bevalling en de voorbereiding. Hij/zij leert hoe hij/zij je het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling.

De rust en focus die je met deze cursus leert kun je op elk gewenst moment en voor elk doel in zetten.